+420 736 632 224 Po – Pá: 8 – 14 hod.

Můj účet 0Košík
x
Registrace

Vypínače a zásuvky interiéru na míru

NAŠE NABÍDKA VYPÍNAČŮ A ZÁSUVEK

Luxusní vypínače a zásuvky z kolekce MAGIC nabízí nejen krásný design, ale také možnost složit si podobu vypínače i zásuvky tak, aby vám po designové stránce co nejvíce vyhovovaly.

Materiály, jako dřevo, sklo, kvalitní plast a chrom, budou vytvářet dokonalou ozdobu ve vašem interiéru.

Série MAGIC nabízí ale ještě mnohem více. Rámečky a klapky si můžete poskládat tak, jak vám bude vyhovovat a můžete je mezi sebou libovolně kombinovat.

Vybírat můžete z:

  • klasických bílých nebo béžových rámečků a klapek,
  • klapek a rámečků v moderním metalizovaném provedení v odstínech pískové, zlaté, stříbrné, měděné, černé nebo grafitové,
  • rámečků z mořeného přírodního dřeva (dub, wenge, mahagon) v kombinaci s metalizovaným plastem na klapkách, případně bílou, béžovou nebo černou klapkou,
  • rámečků z luxusního barevného skla v kombinaci s bílými nebo černými klapkami. Metalizované jsou samozřejmě možné, ale vedle skla nebudou vypadat tak hezky.

Vnitřní rámeček lze zvolit v chromovém nebo nechromovém provedení. I tady platí, že v jakékoliv barvě. Standardně se vypínače a zásuvky dodávají s chromovaným rámečkem. Pokud budete objednávat rámeček bez chromování, uveďte Váš výběr pro vnitřní rámeček do poznámky.

Náš TIP: Velmi elegantně působí moderní vypínač MAGIC ve stříbrném metalizovaném provedení. Vypínač bude skvělým doplňkem v interiérech, kde dominuje sklo, chrom a betonové povrchy.

Jednoduchý design a elegantní linie vypínačů a zásuvek MAGIC se hodí do celé řady interiérů. Nejlépe zapadnou do moderních interiérů, ale své místo budou mít i v klasických prostorách. Díky široké škále barevných provedení si s jejich pomocí můžete interiér příjemně doladit nebo můžete naopak vytvořit do očí bijící kontrast barev. Volba je jen na vás.

Jednoduchá konstrukce, instalace i možnost změny vzhledu

Základ vypínačů MAGIC tvoří kovová základna se strojkem, která se umisťuje do instalační krabice ve zdi. Na základnu se nasazuje zvolený rámeček a do něj je vsazena klapka.

U zásuvek je opět obsažen strojek, který se montuje do instalační krabice. Na strojek se nasazuje kryt ve zvoleném designu.

Jak zásuvky, tak vypínače MAGIC můžete mít v klasických jednoduchých rámečcích i v rámečcích vícenásobných. Do vícenásobných modulů můžete vedle sebe umístit jak vypínače, tak zásuvky a mít tak vše pěkně pohromadě.

Náš TIP: Jednopólový vypínač MAGIC v čistém bílém provedení je univerzálním doplňkem do všech typů interiérů. Působí čistě a decentně.

Máte představu, jak by měl váš interiér vypadat? Pohrajte si s detaily a vsaďte na moderní vypínače a zásuvky z kolekce MAGIC. Když vás jejich vzhled přestane bavit, stačí strojek ponechat a rámečky, klapky nebo kryt zásuvek vyměnit za jiný design ze série MAGIC. Vaší fantazii se meze nekladou.

Další články: