+420 736 632 224 Po – Pá: 8 – 14 hod.

Můj účet 0Košík
x
Registrace

Bezdrátové zvonky Bulik nabízejí širokou škálu využití a výhod

Některé bezdrátové zvonky umožňují variabilní pokročilé využití. Například pro případ, kdy je třeba zajistit příjem vyzváněcího signálu na několika místech (garáž, dílna, sklep, oddělené patro, pracovna v odlehlejší části domu) nebo opačně potřebujete vyzváněcí tlačítka na několika místech kolem domu (přední a zadní vstup do domu, zvonek od příjezdových vrat, ...). Tyto funkce Vám spolehlivě zajistí bezdrátový zvonek BULIK.

NAŠE NABÍDKA BEZDRÁTOVÝCH ZVONKŮ

Příklady využití bezdrátového zvonku BULIK

Jeden účastník, jeden byt: stačí jedna sada, tzn. jeden zvonek a jedno tlačítko. Tímto způsobem funguje většina bezdrátových zvonků. Bezdrátový zvonek Bulik Vám nabízíme ve dvou variantách  - s tlačítkem IP20 (označení PDH-227) pro umístění u vchodu, na verandě apod. a s tlačítkem IP44 (označení PDH-991) pro umístění ve zhoršených podmínkách (venkovní zeď, branka apod.). Nicméně i v tomto případě je vhodné tlačítko přiměřeně chránit proti dešti.

Během umisťování zvonku a tlačítka je nutné pamatovat, že signál, který vysílá zvonkové tlačítko se šíří prostorem a prochází ke zvonku přes překážky (zdi a další stavební prvky). Čím hustější materiál, tím větší ztráta signálu. Platí tedy, že čím blíže tlačítka (čím méně překážek pro překonání) zvonek umístíte, tím kvalitnější a jistější bude příjem signálu vyslaného ze zvonku.   

Pokud potřebujeme zajistit zvonění z několika míst, pořípadně zajistit příjem zvonění na několika místech, doporučujeme zvolit kvalitní zvonek, který tyto funkce umožňuje - bezdrátový zvonek Bulik DRS -982

Jedním tlačítkem je možné aktivovat libovolný počet zvonků (jeden vchod a několik pater či pokojů), tzn. jedno tlačítko (PDH-227, PDH-991) a libovolný počet zvonků DRS-982. Při zazvonění jsou v činnosti všechny zvonky.

Několika tlačítky aktivovat jeden zvonek (několik vchodů, branek a jeden zvonek), tzn. libovolný počet tlačítek PDH-227, PDH-991 a jeden zvonek DRS-982. Zvonek je uvedený v činnost z několika různých míst.

Pak může být ještě další varianta pro více účastníků: např. rodinný dům se dvěma, třemi a více samostatnými bytovými jednotkami. Každý si koupí sadu DRS-982K(H) a změnou vnitřního kódování se zaručí, že každý zvonek bude zvonit samostatně. Bez rušení od ostatních. Když se tato činnost neprovede, bude každé jednotlivé tlačítko aktivovat všechny zvonky, tzn. bude zvonit i sousedům.   

Ještě zdůrazním jednu výhodu zvonku - samotný zvonek se napájí ze síťové zásuvky. Není tedy nutné kontrolovat a měnit baterie. Bateriemi je napájeno pouze zvonkové tlačítko. Tento způsob napájení umožňuje také zapojit zvonek podle potřeb v průběhu dne.

Bezdrátový zvonek BULIK je velmi spolehlivý. Nákupem tohoto zvonku nebudete určitě zklamaní. Kupte jeden kvalitní zvonek a nebudete tak muset každý rok kupovat nový.

Další články: