+420 736 632 224 Po – Pá: 8 – 14 hod.

Můj účet 0Košík
x
Registrace

Jak je to se zvonkovými tlačítky?

Abyste věděli o každé návštěvě stojící u branky nebo za dveřmi, potřebujete nejen zvonkovou stanici, ale také zvonkové tlačítko. Dohromady tvoří celek, a proto vybírejte obojí najednou.

NAŠE NABÍDKA ZVONKOVÝCH TLAČÍTEK

Jak na výběr ideálního zvonkového tlačítka

Možnosti zapojení zvonkového tlačítka

Domovní zvonky mohou být buď drátové nebo bezdrátové, podle toho, jak jsou propojeny s tlačítkem.

  • Drátové - v tomto případě jde o klasiku, kdy je zvonková stanice spojena s tlačítkem pomocí drátů. Tato varianta je mírně nepohodlná tím, že musíte dráty někudy vést, ale má výhodu v tom, že ve venkovním zvonkovém tlačítku vám nikdy nedojde baterie. Na druhou stranu je to léty ověřená klasika, která bude fungovat po desítky let bez jakéhokoliv zásahu.
  • Bezdrátové - zde se obejdete bez drátů. Je to pohodlné, nejste nijak limitováni vedením drátů, ale musíte si dát pozor na výdrž baterie v tlačítku. Jakmile se baterie vybije, už se na vás nikdo nedozvoní. U bezdrátových zvonků je také potřeba myslet na dosah signálu mezi zvonkem a tlačítkem. Dosah uváděný výrobcem platí pro volný terén, ale jakmile musí signál překonávat nějakou bariéru (zdi, dveře, ploty atd.), dosah klesá.

Tlačítko na zvonek v klasickém, moderním nebo luxusním retro provedení

Nabízíme velký výběr zvonků i zvonkových tlačítek. Tlačítko může krásně doplnit styl vašeho domova. Existují plastová tlačítka s jednoduchými moderními liniemi, ideální pro novostavby. Můžete mít i klasické zvonkové tlačítkové vypínače, zvonkové tlačítko v elegantním provedení nerez či chrom i tlačítko zvonku v dekorativní retro mosazné variantě. Některá tlačítka mohou být dokonce podsvětlená.

Vyberte si tlačítko, které je pro vás to nejlepší.

Další články: