+420 736 632 224 Po – Pá: 8 – 14 hod.

Můj účet 0Košík
x
Registrace

Černo - bílá elegance

Zásuvky a vypínače PRESTIGE - černobílá elegance pro každý interiér

Budujete novou elektroinstalaci a hledáte design vypínačů a zásuvek, které by vhodně doplnily váš interiér? Kolekce PRESTIGE navržená v základním černém a bílém odstínu nabízí zásuvky a vypínače všech typů.

V dnešní době je velmi moderní ponechat interiéru jednoduchý a svěží styl, který nebude zbytečně přeplácaný. Minimalismus se projevuje i v takových maličkostech, jako je elektroinstalace. Výrobci proto přicházejí s nabídkou vypínačů a zásuvek, které jdou s dobou, jsou jednoduché a přitom velmi elegantní.

Kolekce PRESTIGE je minimalistická a přesto dokonale dostačující

Moderní kolekce zásuvek a vypínačů PRESTIGE, kterou najdete v nabídce obchodu Tympol Plus, se drží základních pravidel:

  • Nabízí dva odstíny - jednoduše elegantní bílé zásuvky a vypínače, magicky přitažlivé černé zásuvky a vypínače.
  • Designové provedení je v čistých rovných liniích bez zbytečně složitých tvarů.
  • Klapky vypínačů mají rovný, hladký povrch a dokonale zapadají do minimalistického rámečku.
  • Zásuvky jsou také provedeny v čistém, jednoduchém stylu.

Bílá nebo černá? Toť otázka!

Bílé vypínače i zásuvky krásně doplní vzdušné, prosvětlené interiéry, ve kterých je kladen důraz na jemnost a eleganci. Hodí se i tam, kde nechcete, aby na sebe zásuvka či vypínač strhávaly pozornost.

Černé zásuvky a vypínače jsou pravým opakem a jsou velmi výrazným prvkem interiéru. Hodí se jako samostatný designový prvek nebo jako doplněk k výraznému nábytku a dekoracím. Jejich výhodou, oproti bílé variantě, je snadná údržba. Na černém povrchu nebudou tolik vidět nečistoty.

Do obýváku, kuchyně, pracovny i na schodiště

Celá kolekce PRESTIGE je navržena nejen jako designově elegantní řešení, které si bude rozumět s jakýmkoliv interiérem, ale dbá i na praktičnost využití. V kolekci najdete vypínače sériové, střídavé, dvojité střídavé, jednopólové, křížové, tlačítkové nebo žaluziové. Zásuvky jsou v provedení jako USB zásuvky, telefonní zásuvky, jednoduché zásuvky nebo datové zásuvky. Všechny typy jsou samozřejmě jak v bílém, tak černém provedení.

Užijte si jednoduchý styl kolekce PRESTIGE. Hodí se do domácností, kanceláří i do rekreačních objektů.